Als het om letters, woorden en zinnen gaat is niets onmogelijk. Je kunt een verhaal op veel manieren vertellen en verspreiden. Hoe maak ik het u makkelijk?

Ik adviseer u wie uw publiek is en hoe je dat het beste kunt bereiken.

Vervolgens werken we aan uw verhaal. Ik schrijf voor u de teksten of begeleid het redactionele proces.

Het kanaal waarlangs we uw verhaal verspreiden is hierbij niet zo relevant. Ik heb geschreven voor kranten, tijdschriften, vakmedia, brochures, boeken, websites en nieuwsbrieven. 

Mijn teksten gaan de wereld in in de vorm van artikelen, persberichten, interviews, jaarverslagen, strategienota’s, nieuwsbulletins, voordrachten, presentaties, wat niet eigenlijk. OK, met het schrijven van scenario’s heb ik weinig ervaring. 

U zoekt een ervaren eindredacteur? Geen punt. Ik beoordeel teksten op taal, stijl en doelgroep. Zal de boodschap landen bij de lezer die u wilt bereiken?
Een stap verder is het opzetten van de hele organisatie voor het samenstellen en  verspreiden van uw verhaal. Denk aan website, nieuwsbrieven, blogs, podcasts en vlogs. Ik organiseer dit voor u en zorg voor de benodigde inhoud.

En ik informeer u over wat er in uw sector aan de hand is. Nieuwsfeiten en achtergronden, trends en roddels. Want u kunt niet alles lezen, luisteren en kijken en op elke bijeenkomst aanwezig zijn. Dit noem ik Boardroom Intelligence. Een nieuwsbrief in een oplage van 1, volledig op uw informatiebehoefte afgestemd. Omdat u met mijn informatie een voorsprong heeft op de concullega’s.