Schrijven over vastgoed is wat ik de afgelopen 15 jaar veel heb gedaan. Ga naar PropertyNL.com en tik mijn naam in.

In deze periode heb ik ook veel andere journalistiek en redactioneel gerelateerde dingen gedaan. Ik heb de redacties van PropertyNL en PropertyEU aangestuurd; nieuwe platforms bedacht zoals Vestigingslocaties.nl; de achterkant van stedenbouw en vastgoedbedrijven laten zien in Locus en starters in de property industry een podium geboden in Firestarters. 

Toen ik bij Property begon was ik al weer zo’n twintig jaar in dienst van mijn eigen bedrijf, Boardroom Financial PR. Ik heb toen veel bedrijven geadviseerd over hun (financiële) communicatie.

Daar zaten ook veel vastgoedbedrijven bij zoals Bouwfonds, MAB en Vastned. Daarnaast ondersteunde ik klanten in onder andere handel, financiële dienstverlening en technologie. Maar ook een organisatie als BumaStemra. Ik heb in deze periode ook veel branded content verzorgd.

Mijn journalistieke lanceerbasis was Het Financieele Dagblad. Hier heb ik het vak geleerd. En veel sectoren en bedrijven van binnenuit leren kennen.

Ik heb er ook geschreven over management en strategie en de grootste redactiegroep geleid, die ondernemingen en bedrijfstakken als werkterrein had.